ADANA / YÜREĞİR - Melikşah Anadolu Lisesi

Nis

27 Nisan 2024 Cumartesi saat:10 da okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Siz değerli velilerimizin toplantıya katılımları önem arz etmektedir, tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Kas

1. dönem 1. ortaksınav tarihleri-senaryo sayılar ve soru sayıları ekte verilmiştir.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Betül Doğan'ın 11H sınıfıyla yürüttüğü On The Tip Of My Tongue ADLI E-TWİNNİNG PROJEMİZin tüm çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında İngilizce kelime öğretiminde kullanılabilecek farklı yöntemleri kullanarak çeşitli içerikler geliştirildi.

Haz

Sevgili Melikşah Anadolu lisesi öğrencileri Safe and Sound on the Net adli proje çalışmalarimiz tamamlanmistir aşağidaki linke tıklayarak guvenli internet kullanimiyla ilgili faydali bilgiler edinebilirsiniz.